fin | sve | eng | nor

Limetecin perävaunut on rakennettu asiakkaan tarpeisiin

Limetec Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat, viimeistellyt kuorma-auton perävaunut. Laadun ja lopputuotteen toimivuuden varmistamiseksi valmistamme itse myös perävaunun rungot ajanmukaisella tuotantolinjallamme Kokkolassa Suomessa. Tehtaamme tuotantomalli on uusittu ja perustettu vuonna 2017. Käytössämme on useampi kokoonpanolinja, joiden ansiosta voimme tehokkaammin valmistaa asiakasräätälöityjä kuormakoreja ja asiakkaamme hyötyvät nopeista toimitusajoista.

Limetecin valmistamiin perävaunuihin kuuluvat täysperävaunu eli varsinainen perävaunu, puoliperävaunu, city-traileri, keskiakseliperävaunu ja myös viileä- ja kylmäkuljetuksiin soveltuvat perävaunut. Vetoajoneuvoon eli kuorma-autoon yhdistettynä näistä syntyy ajoneuvoyhdistelmä, josta käytetään yleiskielessä ilmaisua rekka.

Jokainen perävaunu on rakennettu asiakkaamme tarpeiden mukaan, joten valittavana on monia sivu- ja oviratkaisuja. Meiltä onnistuu niin sivusta aukeava perävaunu, katolta aukeava perävaunu kuin myös umpiperävaunu.

Kaikki perävaunut toimitamme kattavalla, käyttöä helpottavalla vakiovarustelulla ja lisävarusteet toteutamme räätälöidysti asiakkaan kuljetustarpeen mukaan.


Valitse tuotteet kuljetustarpeen mukaan


Kaikki Limetecin kuljetusratkaisut on jaettu kahteen tuoteperheeseen, jotka ovat Limetec Next ja Limetec Specials. Limetec Next on uusi tuoteperheemme vakioiduilla varusteluvaihtoehdoilla ja Limetec Specials on asiakasräätälöity kuljetuskalustoratkaisu erityisominaisuuksilla. Tuotesarjoistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kuljetusratkaisun.

Limetec Next

Uusin tuoteperheemme vakioiduilla varusteluvaihtoehdoilla. Nopea toimitusaika.

Lue lisää
Limetec Specials

Asiakasräätälöity kuljetusratkaisu. Määrittelemme tarpeesi yhdessä ja tarjoamme tehokkaan suunnittelupalvelun.

Lue lisää

Limetecin perävaunut on rakennettu asiakkaan tarpeisiin

Tiesitkö...

Perävaunujen uusinta muotoilua


Limetecillä on vuosikymmenien kokemus kuljetusalalta, joten tiedämme, mitä tuotteiden käytettävyydeltä vaaditaan. Tuotteidemme toimivuus varmistetaan testaamalla perävaunut aina ennen toimitusta erityisesti oviratkaisujen toimivuutta silmällä pitäen.

Limetec tuotteet edustavat perävaunujen uuden sukupolven muotoilua. Uuden muotoilun ansiosta Limetecin perävaunut ovat selkeän linjakkaita, huoltoystävällisiä ja rakenteeltaan moderneja.

Asiakaslähtöisyys ja laatutietoisuus ovat Limetecin toiminnan perusperiaatteita. Tavoitteenamme on aina tarjota sopivin kuorma-auton perävaunu asiakkaan tarpeisiin.

Parhaat ominaisuudet:


Teitä palvelee

Ota yhteyttä

Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköposti*

Lisätietoja*
Viimeistellyt
tuotteet

Kestävät
rakenteet

Laadukkaat
komponentit

Räätälöidyt
ratkaisut


Limetecin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa Suomessa. Asiakkaamme toimivat Pohjoismaissa. Tarjoamme jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta läheltä löytyvää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme.